دو پروژه باورنکردنی آمریکا!!! (قسمت دوم)
پژوهشگر جوان عباس بداغ آبادی


به دلیل درخواست های زیاد بچه ها برای اثبات این پروژه،براتون مدرک و شواهد میزارم.
بچه ها خدایش جمع کردن مدرک و کنار هم گذاشتنشون خیلی وقت میگیره پس لطفا صبور باشین!!!

هر مطلبی که اینجا میزاریم از محققان اساتید و دانشجوهای ایرانی هست و اگه از لحاظ علمی قبولشون ندارین دیگه مشکل ما نیست دوستان عزیز.

بحث اول ما سر پروژه فیلادلفیا یا همون نامرئی کردن اشیاء است:

كشف يك محقق ايراني براي نامرئي كردن اجسام :

به گزارش سرويس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) یادداشتهای دانشجوی مهندسی برق آدرس وبلاگ“مصطفي”است،وي تحت عنوان كشف يك محقق ايراني براي نامرئي كردن اجسام”مينويسد :

يك محقق ايراني در دانشگاه پنسيلوانيا به كمك يكي از همكارانش نشان داده است كه ميتوان با استفاده از پرتوهاي پلاسمايي اجسام را نامرئي كرد.
ايده نامرئي كردن اجسام تا چندي پيش تنها در سطح داستانهاي تخيلي علمي نظير مرد نامرئي، اچ جي ولز(سفر در زمان)، مطرح بود اما نادر انقطاع و آندرا آلو از دانشگاه پنسيلوانيا شيوه اي را پيشنهاد كرده اند كه با استفاده از آن ميتوان با فناوريهاي موجود اجسام را تا حد زيادي غيرقابل رويت ساخت. به اعتقاد فيزيكدانان اين روش كاربردهاي متعددي در فناوريهاي نظامي مربوط به مخفي كردن و استتار اجسام خواهد داشت. در گذشته گروههايي از فيزيكدانان كوشيده بودند با روش موسوم به روش آفتاب پرست به استتار اشيا و اجسام دست يابند. آفتاب پرست در زماني كه بر روي يك شاخه قرار ميگيرد، براي پنهان كردن خود از چشم دشمنان بدنش را به رنگ شاخه اي كه بر آن قرار دارد در مي آورد. به عنوان مثال ري آلدن از دانشگاه كاروليناي شمالي سيستمي از آشكارسازها و تابش كننده هاي نور را پيشنهاد كرد كه براي پنهان كردن يك جسم نظير آپارات سينما صحنه اي را در پشت سر جسم تصوير ميكند و جسم يا شيء مورد نظر را در شلوغي آن صحنه از پيش چشم بيننده محو ميسازد. محققان دانشگاه توكيو نيز بر روي نوعي پارچه تحقيق ميكنند كه بر همين مبنا عمل استتار را انجام ميدهد. در داخل اين پارچه دانه هايي نظير رشته تسبيح كار گذارده شده كه ميتواند صحنه اي را كه بر روي آن تابنده مي شود منعكس سازد و جسمي را كه اين پارچه بر آن پوشانده شده نظير بدن آفتاب پرست به رنگ محيط درآورده و به اين ترتيب آن را نامرئي سازد. اما انقطاع و همكارش از روش موثرتري بهره گرفته اند. در شيوه پيشنهادي آنها نوري كه از جسم بازتابيده ميشود به حداقل كاهش مي يابد و از آنجا كه رويت اجسام تنها در هنگامي ميسر است كه نور بازتابيده از آنها به چشم برسد در غياب اين بازتابش شيء يا جسم عملا نامرئي ميشود. جنبه اصلي در مدل پيشنهادي اين دو محقق استفاده از نوعي صفحه يا پرده از جنس پرتوهاي پلاسمايي است كه با امواج بازتابيده شده از سطح جسم تداخل ميكنند و آنها را از بين مي برند.


حالا کمی برای تایید خود پرفسور نادر انقطاع :
مجله علمي «Scientific American»، پرفسور نادر انقطاع، استاد ايراني دانشگاه «پنسيلوانيا» را به عنوان يكي از 50 شخصيت برجسته در حوزه علوم، اقتصاد و فن آوري سال معرفي كرد.

پرتوهاي پلاسمايي از جنس امواج الكترونيكي چگال هستند كه زماني به وجود مي آيند كه الكترونهاي روي يك سطح فلزي با ضرباهنگ خاصي به حركت درآيند. به گفته اين دو محقق لايه اي از اين ماده پلاسمايي ميتواند نور بازتابيده شده از سطح جسم را از بين ببرد البته به اين شرط كه تواتر نور بازتابيده شده به تواتر تشديد پرتوهاي الكترونيكي نزديك باشد. به گفته انقطاع براي همه نورهايي كه در طول موج مريي قرار دارند خود طبيعت بهترين سپر پلاسمايي را فراهم آورده. اين دو سپر عبارتند از پرده ها يا سطوحي كه از طلا يا نقره ساخته مي شوند. در مورد ديگر انواع طول موجها نظير مادون قرمز يا مايكروويو مي توان از ساختارهايي كه به صورت مصنوعي و با تركيب رديفهايي از سيم پيچها درست ميشوند براي ساختن سپر محافظ استفاده كرد. اين قبيل سپرها داراي خواص غيرمتعارف الكترومغناطيسي خواهند بود. محقق ايراني و همكارش با انجام محاسباتي نشان داده اند اجسام كروي يا استوانه اي كه با اين قبيل سپرها پوشيده شوند عملا نور بسيار كمي از خود باز مي تابند.
پرفسور انقطاع و همكارانش به اين منظور يك مجموعه استاندارد شده از ذرات پلاسمايي هم سنخ با رزيستورها، خازن ها و سيم پيچ هاي القايي ارايه كرده اند كه به مهندسان امكان مي دهد مدارهايي را به جاي برق با استفاده از نور بسازند.
اين مجموعه شامل يك عايق الكتريكي است كه بين دو رسانا پيچيده شده يك خازن الكتريكي ايجاد مي كند و با قرار دادن يك ماده غير پلاسمايي (مانند يك مهره شيشه يي در ابعاد نانومتري) در برابر پرتو نور يك خازن نوري ايجاد مي كند. يك ماده پلاسمايي به عنوان يك سيم پيچ القايي عمل مي كند. اين ابزار به مهندسان امكان مي دهد كه مدارهاي نوري شبيه به مدارهاي الكتريكي ايجاد كنند به اين ترتيب جرياني كه در اطراف مدار جاري است، حركت بار الكتريكي نيست بلكه نوسانات در ميدان الكتريكي با نور در ارتباط است.


دكتر انقطاع كه استاد رشته مهندسي برق و سيستم ها و مهندسي زيستي در دانشگاه «پنسيلوانيا» است، متولد تهران است و تحصيلات كارشناسي خود را در سال 1356 با رتبه اول در رشته مهندسي برق از دانشكده فني دانشگاه تهران به پايان برده و دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري را نيز در همين رشته ( با مطالعات بيشتر در فيزيك) در موسسه فن آوري كاليفرنيا پشت سرگذاشته است.وي پس از يك سال فعاليت به عنوان يك عضو تحقيقاتي دكتري در موسسه فن آوري كاليفرنيا و چهار سال فعاليت به عنوان دانشمند تحقيقاتي ارشد در موسسه علوم كامان به هيات علمي دانشگاه پنسيلوانيا ملحق شده و به درجات بالاتر رسيده است.
به گزارش ايسنا، دكتر انقطاع به عنوان عضو IEEE و انجمن نور آمريكا، جوايز گوناگوني را براي تحقيقات و فعاليت هاي آموزشي دريافت كرده است.اين دانشگر برجسته ايراني بيش از 300 مقاله در مجلات و كنفرانس هاي علمي ارائه كرده و تاليفات و آثار علمي ديگري نيز دارد‏؛ همچنين جلسات ويژه متعددي در سمپوزيوم ها و كنفرانس هاي بين المللي ترتيب داده و رياست كرده است و در برخي مجلات نيز به عنوان دبير و كمك دبير ميهمان فعاليت كرده است



در عمل زماني كه اين اجسام در معرض نور مريي قرار داده مي شوند نوري كه از آنها به چشم ميرسد آنقدر اندك است عملا ديده نميشوند. يك محدوديت اين فناوري آن است كه هر سپر مخصوص تنها براي يك طول موج خاص كار ميكند و به عنوان مثال جسمي كه در زير نور قرمز غيرقابل رويت شده اگر تحت پرتوهاي به رنگ سبز يا آبي قرار گيرد قابل مشاهده خواهد بود. نكته ديگر آنكه سپر نامرئي كننده زماني عمل ميكند كه طول موج با تابيده شده نزديك ابعاد خود جسم باشد. به اين ترتيب در مورد نور مرئي از اين سپر تنها براي مخفي كردن اجسام ميكروسكوپي مي توان استفاده به عمل آورد. اجسام بزرگتر تنها هنگامي از ديد پنهان ميشوند كه پرتوهاي با طول موج بلندتر به آنها تابيده شود. بنابراين با اين فناوري نمي توان افراد يا خودروها را نامرئي كرد. اما انقطاع معتقد است كه از اين فناوري مي توان در زمينه هاي ديگر نظير توليد موادي كه از برق زدن و درخشش اجسام جلوگيري مي كنند استفاده به عمل آورد. اين سپرها همچنين مي توانند مانع از تاثير نامطلوب نوري شوند كه از اجسام ريز پراكنده مي شود و به اين ترتيب ميتوانند بازده ميكروسكوپ ها را افزايش دهند. يك كاربرد ديگر اين روش نامرئي كردن ماهواره ها در فضا است.

منبع: خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
وبسایت :
یادداشتهای دانشجوی مهندسی برق + - نامرئي كردن اشياء توسط مدارات الكترونيكي


نظر شخصی بنده اینه که وقتی یه ایرانی اونم تازه جزو 50 تای عصر کنونیه و شاید اصلا رتبش 50 باشه!!میتونه اجسام رو برای یک طیف از نور مرئی،نامرئی کنه و تازه 50 شخص شناخته شده که این مسئله رو مطمئن باشید که آمریکا مثل ایران نیست که بیاد دانشمندهای اصلیش رو که هرکدومش شاید اندازه صدتای مال ما ارزش داشته باشه رو تو هر برنامه یا جایی نشون بده تا راحت مثل دانشمندهای هسته ای ایران ترور بشن!!دروغ میگم؟؟؟؟

یعنی اون دانشمندهای اصل کاریش نمیتونن برای کل طیف نور مرئی کاری بکنن؟؟
در ضمن یه مسئله مهم هم اینه که هر چی که توی خبرها یا اینترنت یا جای دیگه نشنیدین دلیل بر نبودن و یا صحت نداشتن اون نیست.همه که مثل ایران دوست ندارن تا یه کاری میکنن همه جا تو بوق کنن!!الان اگه میگفتن هارپ حقیقی هست الان همه کشورها شاید خود ایران! کاری برای دفاع در مقابلش انجام میدادن!!(تو بحث فراماسونری همیشه به خورد من و تویی که به سمتشون نمیریم میدن که شیطان وجود خارجی نداره چون اگه به شیطان ایمان بیاری پس به وجود خدا هم ایمان میاری)

به خاطر درخواست بعضی از بچه ها کمی در مورد پلاسما میگم :

پلاسما گاز شبه خنثایی از ذرات باردار و خنثی است که رفتار جمعی از خود ارائه میدهد. واژه پلاسما به گاز یونیزهشدهای گفته میشود که همه یا بخش قابل توجهی از اتمهای آن یک یا چند الکترون از دست داده و به یونهای مثبت تبدیل شده باشند. یا به گاز به شدت یونیزهشدهای که تعداد الکترونهای آزاد آن تقریباً برابر با تعداد یونهای مثبت آن
باشد، پلاسما گفته میشود.


این هم یک تصویر از یه لامپ پلاسما :


پلاسما :
اغلب مشاهده شده که نیروی الکترومغناطیسی باعث ایجادساختار منظم شده یعنی اتمها و ملکولها و جامدات کریستالی راتثبیت می نماید.درحقیقت اثرات نیروی مغناطیسی که بیش از همه موردمطالعه قرارگرفته اندموضوع ومبحث شیمی وفیزیک جامدات را تشکیل داده که هر دو مبحث برشناخت سازه های اساسأ استاتیک بسط یافته اند. سیستم های دارای ساختار منظم انرژی چسبندگی بیشتری نسبت به انرژی حرارتی پیرامونی دارند.اگر این سازه ها در محیطی باحرارت کافی قرارگیرند تجزیه می شوند یعنی کریستال ها ذوب می شوند و نظم مولکولی به هم می ریزد .در دمای نزدیک یا بالاتر از انرژی یونیزاسیون اتمی،اتمها نیز به الکترون های با بارمنفی و یون های با بار مثبت تجزیه می شوند.این ذرات بارداربه هیچ وجه آزاد نبوده ودرحقیقت به شدت تحت تاثیر میادین الکترومغناطیسی یکدیگر قرار می گیرند.با این حال چون بارها دیگر چسبیده نیستند،ترکیب ومونتاژ آنها قادر به حرکات مشترک با پیچیدگی و قدرت بالا خواهند بود.چنین ترکیبی پلاسما نامیده می شوند.
البته سیستم های دارای چسبندگی می توانند سازه وساختار با چسبندگی بالا را نشان دهند مانند مولکول پروتئین .پیچیدگی در پلاسما به نوعی متفاوت بوده ومعمولأ به صورت موقثی وفضایی بیان می شوند.پلاسما بیشتردارای ویژگی تحریک تغییرات مختلف وضعیتهای مشترک دینامیکی است.
چون تجزیه حرارت ،قبل ازیونیزه شدن ،چسبندگی واتحاد بین اتمی رامی شکند،بیشتر پلاسماهای زمینی با حالت گازشروع می شوند.در حقیقت بعضی مواقع پلاسمابه عنوان گازی تلقی می شود که به اندازه ای یونیزه شده که عملکرد پلاسما مانند از خود بروزدهد. توجه داشته باشید که عملکرد پلاسما مانند پس از بخش نسبتأکمی از گازی که یونیزه شده رخ می دهد. بنابراین گازهایی که تا اندازه ای یونیزه شده اند دارای ویژگی شبیه به بیشترنشانه های خارق العاده مخصوص گازهای کاملأ یونیزه شده هستند.
پلاسماهایی که از یونیزه شدن گازهای خنثی ناشی می شود عمدتأ حاوی تعداد مساوی ناقل های مثبت و منفی هستند. در این حالت مایعات دارای بارمخالف کاملأ به هم چسبیده و درمقیاسهای طول واقعی (ماکروسکوپی) تلاش می کنند همدیگررا خنثی نمایند چنین پلاسماهایی شبه خنثی نامیده می شوند (شبیه به خاطر اینکه انحرافات کوچک ازخنثی بودن کامل اثرات مهم دینامیکی برای وضعیتهای پلاسمای خاصی دارد.)پلاسماهای غیری خنثی قوی که ممکن است بارهای فقط از یک نوع را داشته باشند،اصولاًدرآزمایشات لابراتواری رخ داده ،توازن آن ها به وجود میادین مغناطیسی شدید که حول آن مایع باردارمی چرخد بستگی دارد.
دردوران کنونی،ستارگان،سحابیها وحتی فضای بین ستارگان از پلاسما پرشده اند.درمنظومه شمسی نیز پلاسما به شکل بادهای خورشیدی جریان داشته و زمین نیز کاملاً توسط پلاسمایی که درمیدان مغناطیسی زمین قرارگرفته احاطه شده است.
یافتن پلاسمای زمینی نیزمشکل نیست . چنین حالاتی دررعدوبرق ،لامپهای فلورسنت ،انواع آزمایشات لابراتواری ومجموعه درحال رشد فرایندهای صنعتی رخ می دهند.درحقیقت تخلیه برق (رعدو برق ) اخیراً هسته ی اصلی صنعت مونتاژ و ساخت مدارات ریز (میکرو)را تشکیل می دهد.سیستم های مایع و حتی جامدی که بعضی مواقع می توانند اثرات مشترک الکترومغناطیسی که دارای ویژگی پلاسما را دارند از خود بروزدهند.مثلاًجیوه مایع دارای بسیاری ازوضعیتهای دینامیکی مانند امواج آلفن( ALFVEN ) بوده که درپلاسماهای معمولی رخ می دهد.


در صورت حمایت ادامه مطلب قرار میگیره

 

پایان قسمت دوم-با تشکر از گروه پژوهشگران جوان

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:









تاريخ : پنج شنبه 25 خرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط گروه پژوهشگران جوان
آخرین مطالب